Webdesign i Sandefjord

Webdesign siden 2003 i Sandefjord

4farger Design ble etablert i 2003 i Sandefjord, og har levert tjenester innen webdesign til alle typer kunder i ulike bransjer i mer enn 15 år. 4farger er et team av løsningsorienterte og kreative senior designere og programmerere, som leverer tjenester innen webdesign og grafisk design.

Nettsider basert på WordPress

Vi har erfaring fra arbeid med flere CMS-systemer, men leverer hovedsaklig våre webløsninger på den velprøvde og sterkt anbefalte plattformen WordPress. Enkel oppdatering og gode utvidelsesmuligheter. WordPress gir full tilgang for endring av innhold, tekst og bilder på egenhånd. WordPress er en open-source løsning, det vil si uten årlig lisenskostnad.

Spesialtilpassest responsiv/mobilvennlig nettside

Nettsidene 4farger leverer er spesialtilpasset hver enkelt kunde, slik at nettsiden fungerer optimalt for nettopp din bedrift og ditt marked. Nettløsningene fra 4farger Design er responsive og mobilvennlige, det vil si at de fungerer optimalt på mobil, nettbrett og alle skjermflater.

Prosjekter basert på kundens merkevare

På hvert prosjekt har vi som mål å skape unike og gode arbeider, for kunder som ser at design er en viktig del av suksess og vekst. Vår visjon er å tilby effektive designløsninger som gjenspeiler våre kunders merkevare, samtidig som vi gjennom et nært samarbeid med kunden også flytter grenser gjennom nyskapning.

Se et utvalg av våre prosjekter her

InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider