Responsiv nettside med WordPress

Vi leverer våre webløsninger på den velprøvde og sterkt anbefalte plattformen WordPress. Enkel oppdatering og gode utvidelsesmuligheter. WordPress gir full tilgang for endring av innhold, tekst og bilder på egenhånd. WordPress er en open-source løsning, det vil si uten årlig lisenskostnad. Nettløsningene fra 4farger Design er responsive, det vil si at de fungerer optimalt også på mobil og nettbrett.

Spesialtilpassest responsiv nettside

Nettsidene 4farger leverer er spesialtilpasset hver enkelt kunde, slik at nettsiden fungerer optimalt for nettopp din bedrift og ditt marked.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering handler om å kundetilpasse nettstedet, slik at det får relevant innhold i forhold til brukernes søk og bedriftens tilbud. Søkemotoroptimalisering er å benytte metoder som gjør slik at en nettside eller flere oppnår en bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorens resultatsider.

Alle nettsider fra 4farger bygges slik at de har basis søkemotoroptimalisering, har statistikk fra Google Analytics og kartløsning fra Google Map. 4farger tilbyr ekstra arbeid rundt synlighet i søkemotorer og søkemotoroptimalsiering for de kundene som ønsker det.

Vedlikeholdsavtaler

4farger anbefaler alle kunder om å inngå en avtale om vedlikehold av nettsiden. På samme måte som en bli trenger service, trenger ett nettsted regelmessig vedlikehold. Jo lengre man venter med oppdateringer og backup – jo større er risikoen for feil. Dessuten blir arbeidet med å rette opp, mer omfattende og mer kostbart.

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan kan hjelpe nettopp din bedrift, mail@4farger.no

Les mer om hvilke tjenester 4farger tilbyr, se et utvalg av referanser eller ta kontakt med oss.

InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider