Firmatur

DESTINASJON: ISLAND

Vi har lidenskap for kreativ kommunikasjon og tydelig merkevarebygging. Vi som mål å skape unike og gode arbeider på ethvert prosjekt, tilpasset kundes målgruppe og marked.

Slider
Slider
BAKGRUNN

Firmatur til en utvalgt destinasjon er et supert tiltak for å forsterke den interne kulturen og skape noen hyggelige opplevelser som snakkes om i etterkant. Dette prosjektet er et eksempel på hvordan tur med InHouse kan se ut. Her hadde vi med oss gjengen til majestetiske Island.

BAKGRUNN

Firmatur til en utvalgt destinasjon er et supert tiltak for å forsterke den interne kulturen og skape noen hyggelige opplevelser som snakkes om i etterkant. Dette prosjektet er et eksempel på hvordan en tur med InHouse blir til og kan se ut. Her hadde vi med oss en gjeng til majestetiske Island.

Slider
I forbindelse med turen leverte vi

Planlegging

Gjennomføring

Tilstedeværelse

Reservasjoner

Økonomistyring

Leverandørhåndtering

Konseptutvikling

Event-Marketing

Live-kommunikasjon

Deltagerhåndtering

Event-nettside

Minner (bilder og after-movie)

Slider
SLIK LØSTE VI OPPGAVEN

Når bedriftsleder ønsker blåtur, skal det bli blåtur! Dette krever mye (hemmelig) planlegging og forberedelse. Vi valgte å tematisere turen etter Islands vakre naturbilde - grafisk som opplevelsesmessig. Her var alle detaljer på plass: Både allergikort, nettside for arrangementet, teasere og invitasjoner og kommunikasjon med deltagere før, under og etter arrangementet

Slider
Slider

En fantastisk tur med alt godt fra InHouse ble det til.
Velkommen skal du være.

Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
EVENT // DESIGN // FILM
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider