Om oss

ET KREATIVT TEAM AV FAGPERSONER INNEN EVENT, DESIGN & FILM

InHouse er et kreativt hus, der fagpersoner fra forskjellige bransjer jobber sammen som et team. Vi leverer unike og kreative løsninger på en effektiv og prisgunstig måte. I tillegg leverer vi full pakke i form av event, film og design.

Slider
Vi kan håndtere ethvert prosjekt fra start til slutt innenfor alt av aktiviteter og markedsføring.
Slider
Hvem er InHouse?

InHouse består av partnere og ansatte med solid kompetanse og lang erfaring innenfor sine fagfelt. Ingen detaljer er for små, og ingen utfordringer er for store. Vi leverer til avtalt pris og er ikke redde for å tenke annerledes, og inkludere det lille ekstra. Vårt fokus er at du når dine mål. Sammen skal vi tenke helhetlig og langsiktig. Sammen skal vi lykkes og bidra til å øke din synlighet og attraktivitet i markedet. InHouse skal være et symbol på kvalitet og kreativitet. Vi er ærlige, tilgjengelige, og vi leverer. Alltid. Vi ivrer etter å lykkes sammen med våre kunder og vi skal alltid kunne ta de ett steg videre.

Slider
Slider
Du må mene det!
I InHouse gjør vi aldri noe halvveis. Vi lover at dersom dere velger å samarbeide med oss, vil dere oppleve oss som en engasjert og fremoverlent samarbeidspartner. Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder, vi ønsker å bidra til resultater. Vi lytter til deres behov, samtidig som vi er ærlige og tør å utfordre. Våre kunder oppfatter oss mer som deres «InHouse-byrå», enn et «eksternt byrå». Det
liker vi.
Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider