InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN, FILM & DMC

OM INHOUSE

EVENT, DESIGN, FILM & DMC
Slider
InHouse skal være et symbol på kvalitet og kreativitet. Vi er ærlige, tilgjengelige, og vi leverer. Alltid. Vi ivrer etter å lykkes sammen med våre kunder og vi skal alltid kunne ta de ett steg videre.
Slider
hva er inhouse

InHouse er et byrå som leverer tjenester innen event, design og film. Vi leverer tjenester enkeltvis i hver avdeling, men vi leverer aller helst tjenester på tvers av avdelingene. Kombinasjonen av våre tjenester gir en helhetlig leveranse av aktiviteter utarbeidet og tilpasset din bedrifts markedsstrategi og behov.

InHouse DMC er en frittstående norsk incoming turoperatør som tilrettelegger for minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i Norge.

Slider
Hvem er inhouse

InHouse består av partnere med solid kompetanse og lang erfaring. Ingen detaljer er for små, og ingen utfordringer er for store. Vi leverer til avtalt pris og er ikke redde for å tenke annerledes, og inkludere det lille ekstra. Vårt fokus er at du når dine mål! Sammen skal vi tenke helhetlig og langsiktig. Sammen skal vi lykkes og bidra til å øke din synlighet og attraktivitet i markedet.

Slider
event, design & film

InHouse Event utvikler og organiserer events sammen med de aller beste samarbeidspartnere, og fletter eventet sammen med kundenes mål, markedsstrategi og profil.

InHouse Design er et team av løsningsorienterte og kreative senior designere og programmerere, som leverer tjenester innen grafisk design, webdesign, synlighetsarbeid, programmering og utvikling.

InHouse Film produserer film fra ide til lansering. Hovedsakelig produseres det video-content til sosiale medier, som reklamefilmer, opplevelse-filmer og informasjonsfilmer. Med et bredt nettverk og flere samarbeidspartnere leverer vi også tv-reklamer, musikkvideoer, flerkamera-produksjoner, mini-dokumentarer og mer.

Slider
DMC

Destination Management Company
InHouse DMC en fullservice norsk incoming operatør som tar ansvar for våre kunder fra de ankommer til de forlater norsk jord. Vi har ingen eierinteresser i opplevelser og aktivitetene vi tilbyr og er 100 % eid av gründerne, som også jobber i selskapet. Dette gir oss friheten til å velge fritt blant ulike leverandører for å gi våre kunder den ultimate norske opplevelsen, basert på årstider og budsjett. Vi er ditt norske InHouse DMC byrå og stiller krav til profesjonelle leveranser fra våre samarbeidspartnere.

Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN, FILM & DMC
MED INHOUSE FÅR DU
Dedikerte, kreative, flinke folk • Ett kontaktpunkt • Full tillit og åpne bøker • Deres eget InHouse-byrå
Slider
Slider