Hvorfor Google Adwords og retargeting?

Bli synlig med Google Adwords

Google står i dag for over 90% av alle søk som blir gjort i Norge. En av mange grunner til at dette er den beste måten å annonsere på er at man kun betaler når kunden søker på dine utvalgte søkeord og klikker på din annonse.

Dette oppnår du ved hjelp av Google AdWords:

  • Bli synlig med en god plassering i Google ved søk på dine søkeord med en gang
  • Få innsyn i hva som er mye søkt og interessant for dine potensielle kunder
  • Betal kun for de du får, altså bare betal-for-klikk på din annonse
  • Den beste og raskeste måten du kan få en god plassering i Google

Full kontroll

Som annonsør har du til en hver tid full kontroll på hvilke søkeord som gir deg best resultater.

Bannerannonsering

Bannerannonsering i dag er kjent for alle og man blir som regel ikke lagt merke til blant alle andre. Men i dag har vi gode segmenteringsmuligheter.

Vår samarbeidspartner gjennomfører denne prosessen fra A -Å der de legger strategi basert på hva dine mål med kampanjen er, utarbeider en plan, gjennomfører og optimaliserer.

Selv om en banner ikke alltid er direkte salgsutløsende så bidrar den stort til å stryke din merkevare i en salgsprosess som kan gjøre at du blir valgt som den foretrukne leverandøren av varer eller tjenester. Et bilde sier mer enn 1000 ord, et bilde levert til riktig bruker, uvurderlig.

Hva er retargeting?

Retargeting er ofte en strategisk komponent i annonseringen din uansett om du vil generere salgsaktivitet eller skape merkevarebevissthet.

Retargeting er en måte å treffe potensielle kunder igjen etter at de har vist interesse for dine produkter eller tjenester. Det virker slik at en viser annonser/bannere til personer som allerede på ett gitt tidspunkt har besøkt nettstedet ditt om det når de surfer på internett, bruker mobil apper eller søker på Google. Det kan være en faktor som hjelper til deg å øke avkastningen for alle annonsørtyper.


Ta kontakt med oss for tilbud på Google Adwords tjenester.

Vår samarbeidspartner, Mediaeffekt, er Google AdWords sertifiserte både innen søk og bannerannonsering.

InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider