Filmproduksjoner, content, sosiale medier » InHouse // EVENT, DESIGN & FILM

FILM & MEDIA

FILMPRODUKSJONER • CONTENT • SOSIALE MEDIER
Slider
InHouse Film produserer film fra ide til lansering. Hovedsakelig produseres det video-content til sosiale medier, som reklamefilmer, opplevelse-filmer og informasjonsfilmer.
Slider
FILM
fra ide til lansering

InHouse Film produserer film fra ide til lansering. Hovedsakelig produseres det video-content til sosiale medier, som reklamefilmer, opplevelse-filmer og informasjonsfilmer. Med et bredt nettverk og flere samarbeidspartnere leverer vi også tv-reklamer, musikkvideoer, flerkamera-produksjoner, mini-dokumentarer og mer.

Enhver filmproduksjon starter ved et initiativ og et behov, enten om kunden innser at det er behov for film - eller når vi presenterer hvilken effekt en film vil gi. Hvordan komme i gang? Vi tar utgangspunktet i hva kunden vil oppnå med filmen. Deretter går prosessen sin gang, etter omfanget på filmproduksjonen: Idemyldring, manusarbeid, planlegging, innspilling og etterarbeid.

Slider
sosiale medier

Video på sosiale flater genererer 1200 % flere delinger enn tekst og bilde kombinert. Over 8 milliarder videovisninger i snitt hver dag på Facebook. YouTube: ”videoforbruk øker 100 % hvert år”. 90 % sier at film hjelper i kjøpsbeslutningen.

Slider
Studio vestnes ER en del av inhouse

Studio Vestnes og InHouse tar nå sitt gode samarbeid et skritt videre. Alexander Vestnes vil lede filmsatsingen og være en del av det kreative teamet i InHouse AS. Alex har bred erfaring og en stor lidenskap for sosiale medier, film og event.

Slider
referansefilmer
Play
Play
Play
Play
Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
MED INHOUSE FÅR DU
Dedikerte, kreative, flinke folk • Ett kontaktpunkt • Full tillit og åpne bøker • Deres eget InHouse-byrå
Slider
Slider