Film & Media

FILMPRODUKSJONER • CONTENT • SOSIALE MEDIER

Vi produserer film fra ide til lansering. Hovedsakelig produseres det video-content til sosiale medier, som reklamefilmer, opplevelsefilmer og informasjonsfilmer.

Slider
Film er et svært effektivt verktøy for å fortelle en historie og fremskaffe reaksjoner. Alle har en en historie å fortelle. La oss fortelle din.
Slider
Bli sett med film!

Vil du bli hørt? Vil du få folk til å føle noe? Film er et svært effektivt verktøy for å fortelle en historie og fremskaffe reaksjoner. Med film oppnår du effekt – du oppnår gåsehud og frysninger, en liten tåre eller smil og latter. God filmproduksjon handler ikke om utstyr og et høyt budsjett, men om nøye planlegging – og ikke minst, den gode ideen. Alle har en en historie å fortelle. La oss hjelpe deg. Med et bredt nettverk og flere samarbeidspartnere leverer vi også tv-reklamer, musikkvideoer, flerkamera-produksjoner, mini-dokumentarer og mer.

Slider

Vi tilbyr

Sosiale Medier

Vi håndterer sosiale medier for våre kunder, og kan bistå med innhold og publisering. Video på sosiale flater genererer 1200 % flere delinger enn tekst og bilde kombinert.

Presentasjonsfilm

En presentasjonsfilm er en film på 45-75 sekunder som presenterer kundes produkter, ansatte og lokaler. Mye informasjon med tekst, eller med intervju.

Reklamefilm

Reklamefilm kan brukes til å formidle budskap om et produkt, en idé, en tjeneste eller en visjon, og varer vanligvis mellom 15 sek og 60 sek.
GREENTECH VISUELL IDENTITET
- DESIGN
TOP SECRET ISLAND
- EVENT
HARMONIE REKLAMEFILM
- FILM
Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2020
Slider