InHouse DMC er en frittstående norsk incoming turoperatør

DMC

destination management company
Slider
InHouse DMC er en frittstående norsk incoming turoperatør som tilrettelegger for minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i Norge. Vi har et tett samarbeid med etablerte reiselivsaktører og er stolte av å kunne fremme Norge som en spennende reiselivsdestinasjon.
Slider
FRITTSTÅENDE NORSK INCOMING OPERATØR

InHouse DMC en fullservice norsk incoming operatør som tar ansvar for våre kunder fra de ankommer til de forlater norsk jord. Vi har ingen eierinteresser i opplevelser og aktivitetene vi tilbyr og er 100 % eid av gründerne, som også jobber i selskapet. Dette gir oss friheten til å velge fritt blant ulike leverandører for å gi våre kunder den ultimate norske opplevelsen, basert på årstider og budsjett. Vi er ditt norske InHouse DMC byrå og stiller krav til profesjonelle leveranser fra våre samarbeidspartnere.

Slider
oppleve norge
og lurer på hvor du skal begynne?

Vi er lokalisert i Vestfold, og har et naturlig nedslagsfelt i Oslo og områdene rundt, men vi er ett kontaktpunkt for hele Norge i tett samarbeid med lokale partnere. Vi snakker like gjerne om «Fjord & Fjell» som vi snakker om andre spennende sider av vårt langstrakte land…kjenner du det «Urbane & Gastronomiske» Norge? Vi har lang erfaring innen leveranser for bedrifts, møte- og insentivmarkedet som ønsker en skreddersydd norsk opplevelse. Ønsker du å oppleve Norge og lurer på hvor du skal begynne? Vi skreddersyr. Ta kontakt.

Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
MED INHOUSE FÅR DU
Dedikerte, kreative, flinke folk • Ett kontaktpunkt • Full tillit og åpne bøker • Deres eget InHouse-byrå
Slider
Slider