Grafisk design, webdesign, SEO, utvikling og 3D » InHouse // EVENT, DESIGN & FILM

DESIGN

Grafisk design • webdesign • seo • Utvikling • 3D
Slider
InHouse Design er et team av løsningsorienterte og kreative designere og programmerere, som leverer tjenester innen grafisk design, webdesign, synlighetsarbeid, utvikling og 3D.
Slider
Grafisk design

Lidenskap for kreativ kommunikasjon og tydelig merkevarebygging.

På hvert prosjekt har vi som mål å skape unike og gode arbeider, for kunder som ser at design er en viktig del av suksess og vekst. Vårt mål er å tilby effektive designløsninger som gjenspeiler kundens merkevare og er tilrettelagt for kundenes målgruppe.

Noe av det vi lager: logo & designprofil, brosjyrer & annonser, rollups, magasin, produktkatalog, visittkort, brevark, konvolutter, Powerpoint-presentasjoner

Slider
webdesign

Vi kan webdesign og tilrettelegging av informasjon tilpasset kundens målgruppe, og leverer nettsider på den velprøvde og sterkt anbefalte plattformen WordPress.

Skreddersydd nettside
Skreddersydd nettside er nettsider som spesialtilpasses den enkelte kunde. Nettsiden tilpasses etter designmanualer, målgrupper og ønsket funksjonalitet slik at den fungerer optimalt til sitt bruk.

MittNett nettside/nettbutikk
Nettsider basert på designmaler. Det vil si at det meste av designet er gitt, så vil det forekomme noe spesialtilpasninger pr. kunde. Lav oppstartskostnad med månedlig abonnement.

Slider
seo & synlighet

Økt synlighet betyr økt trafikk til nettsiden
Arbeid med søkemotoroptimalisering (SEO) gir økt synlighet. Økt synlighet betyr økt trafikk til nettsiden. Vi tilbyr SEO-analyser og arbeid med optimalisering av nettsider.

Bedre synligheten
Søkemotoroptimalisering/SEO handler om å kundetilpasse nettstedet, slik at det får relevant innhold i forhold til brukernes søk og bedriftens tilbud. Det er å benytte metoder som gjør slik at en nettside oppnår en bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorens resultatsider.

Slider
utvikling

Våre utviklere er utdannet ved Institutt for informatikk på Universitet i Oslo med grad fra Bachelor til Master. De har mange års erfaring med utvikling av forskjellige web-løsninger og integrasjoner, og har opparbeidet seg spesialkompetanse for prosjekter relatert til WordPress og Woocommerce.

Slider
3d visualisering

Fotorealistisk 3D-visualisering
Vi leverer 3D stillbilder i fotorealistisk kvalitet. Har du et boligprosjekt eller liknende du ønsker å visualisere kan vi tilpasse din modell i ønsket foto eller terreng. Vi er også åpne for ønsker angående kameravinkler, værforhold, årstider og lyssettinger. Med våre fotorealistiske 3D-visualiseringer kan du virkelig formidle drømmen til dine kunder, ved å fremheve og belyse de aller beste sidene ved ditt prosjekt under perfekte lys- og værforhold.

Slider
4farger design er nå en del av inhouse

I april 2019 ble 4farger Design en del av InHouse AS. For deg som tidligere har vært 4farger-kunde blir det akkurat som før. Vi leverer samme tjenester og har samme telefonnummer. Vi har nytt firmanavn, nye partnere og ansatte og ikke minst utvidet tjenestespekter. Vi gleder oss til fremtiden med gamle og nye kunder.

Slider
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
MED INHOUSE FÅR DU
Dedikerte, kreative, flinke folk • Ett kontaktpunkt • Full tillit og åpne bøker • Deres eget InHouse-byrå
Slider
Slider